Rose-Marie Hedh ny VD för B. Bodin Bygg & Byggledning AB

Rose-Marie Hedh tillträdde som VD för B. Bodin Bygg & Byggledning AB, Bebo, i december 2021. Rose-Marie efterträder Bengt Bodin som i och med VD-skiftet kan lägga ett större fokus på projektledning och inköp inom Bebo.

”Jag känner mig hedrad över det förtroende jag fått, och ser fram emot att vidareutveckla företaget tillsammans med styrelsen och våra kompetenta medarbetare. Vi har ett starkt förtroende hos våra kunder och vi skall fortsätta att leverera personligt engagemang, hög service och en slutprodukt i toppklass”, säger Rose-Marie Hedh.

Rose-Marie har en byggingenjörsexamen och har arbetat i byggbranschen sedan 1997. Rose-Marie kommer närmast från uppdraget som senior projektledare på WSP Management. Innan dess har hon bland annat arbetat på BoKlok och Hifab.

”Vi önskar Rose-Marie Hedh välkommen till Bebo och vi är mycket glada över att vi lyckats rekrytera en kvinnlig VD med lång branscherfarenhet och med bakgrund från både entreprenad- och beställarsidan”, säger Bengt Bodin. ”Rose-Marie tillför kompetens och nya perspektiv som kommer att stärka oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla företaget med fokus på kvalitet och långsiktiga kundrelationer”.

B. Bodin Bygg & Byggledning AB är specialiserade på totalentreprenader där byggföretaget tar fram en skräddarsydd helhetslösning – unik för varje projekt. Företaget åtar sig huvudsakligen uppdrag för kommersiella fastighetsägare inom lättindustri, hotell, kontor, butiker och restaurang.

 

För mer information, vänligen kontakta Rose-Marie Hedh, VD, B. Bodin Bygg & Byggledning AB, 08-410 157 87, rose-marie@bebo.nu.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår