Om företaget

Kvalitet och noggrannhet

B. Bodin Bygg & Byggledning grundades 1996. Sedan dess har vi byggt upp ett stort förtroende och ett gott rykte hos våra kunder. Mycket tack vare vår målsättning att arbeta långsiktigt och alltid sätta kvalitet och noggrannhet främst. Vi har många återkommande kunder vilket vi ser som ett kvitto att vi lever upp till både våra egna och våra kunders högt ställda krav.

Engagemang och kundvärde

Gemensamt för oss som arbetar på Bebo är ett brinnande engagemang och en vilja att leverera en slutprodukt i toppklass. Vi har ett starkt fokus på kundvärde och strävar efter att ge mycket för pengarna. Vi arbetar gärna i samverkansprojekt med öppna böcker där kunderna har full insyn i projektens ekonomi.

Kvalitet och miljö

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är en viktig del av vårt arbete. Företaget är därför certifierat enligt BF9K, branschens lednings- och produktcertifieringssystem. På så sätt kan vi verifiera att vi arbetar på rätt sätt. Certifieringen innehåller också bra verktyg som gör att vi kan utveckla företaget på ett konstruktivt och strukturerat sätt.

 

"Vi vill alltid lämna över en produkt som vi är stolta över"
Kim Tofvesson

 

Riktlinjer i företaget gällande miljö och kvalité.

 

 Arbetsmiljopolicy      Kvalitetspolicy      Miljopolicy

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår