Skräddarsydda byggentreprenader

Vi är ett byggkonsultföretag specialiserat på totalentreprenader där vi tar fram en skräddarsydd helhetslösning – unik för varje projekt – en process som kräver kunskap och resurser. Vi åtar oss skräddarsydda byggentreprenader enligt era önskemål, både totalentreprenad och utförandeentreprenad. Vår projektmodell är mycket flexibel. Särskilt vid rot-projekt uppkommer det oftast problem, och en ny lösning kan spara både tid och pengar. 

Vi arbetar gärna i samverkansprojekt med öppna böcker där kunderna har full insyn i projektens ekonomi. Får vi chansen att komma in tidigt i processen kan vi, tack vare vår samlade erfarenhet och kunskap, medverka till en optimal utformning av det enskilda projektet – inom planerad budget.

Tack vare att alla medarbetare har lång branscherfarenhet och är yrkesarbetare i grunden har vi en omfattande detaljkunskap och kan hitta lösningar på komplicerade problem under projektens gång. Våra byggkonsulter åtar sig byggledning och byggprojektledning för såväl nybyggnation, ombyggnadsarbeten och tillbyggnadsarbeten.

Branschlösningar

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår