Vi har lång erfarenhet av olika typer specialprojekt

Vi har lång erfarenhet från genomförandet av många olika typer specialprojekt. Vi har bland annat byggt om ett stort exklusivt spa på drygt 2500 kvm, ett poolhus med avancerat uppvärmnings- och ventilationssystem, flera trampolinparker, bagerier samt en skoghinderbana för hela familjen.

Specialprojekt innehåller ofta avancerade tekniska lösningar och ett mycket nära samarbete med kunden och vårt väl inarbetade nätverk av skickliga samarbetspartners, både yrkesarbetare, hantverkare, arkitekter och designers. 

Vi är specialiserade på totalentreprenader där vi tar fram en skräddarsydd helhetslösning, unik för varje projekt, en process som kräver kunskap och resurser. Får vi chansen att komma in tidigt i processen kan vi, tack vare vår samlade erfarenhet och kunskap, medverka till en optimal utformning av det enskilda projektet – inom planerad budget. Vi arbetar gärna i samverkansprojekt med öppna böcker där kunderna har full insyn i projektens ekonomi.

Vi kan även bistå med kompetent personal i nyckelpositioner vid specialprojekt. Alla medarbetare är väldigt flexibla i sina roller och kan arbeta med byggledning i projekten, både som arbetsledare och projektledare, men också som arbetschefer eller platschefer vid större projekt. Flera av oss har dessutom kalkylerar kompetens.

 

Kontakta oss

Referenser

Branschlösningar

VÅRT ERBJUDANDE

Vi åtar oss uppdrag för kommersiella fastighetsägare och företag inom lättindustri, hotell, kontor, butiker och restaurang. Vi åtar oss även uppdrag för offentlig sektor samt riventreprenader.

Vi kan även bistå med kompetent personal i nyckelpositioner i bygg- och ombyggnadsprojekt. Vi kan hjälpa till med personal för arbets– och projektledning. Vid större projekt kan vi även arbeta som arbetschef eller platschef. Tack vare att alla våra medarbetare har lång branscherfarenhet och är yrkesarbetare i grunden har vi en omfattande detaljkunskap och kan hitta lösningar på komplicerade problem under projektens gång.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår