Nybyggnad och ombyggnad av restauranger

Vi har lång erfarenhet av nybyggnad och ombyggnad av restauranger och har därför god kunskap om branschens speciella förutsättningar och krav på tekniska installationer samt gestaltning av miljöer.

Vi är specialiserade på totalentreprenader där vi tar fram en skräddarsydd helhetslösning, unik för varje projekt, en process som kräver kunskap och resurser. Får vi chansen att komma in tidigt i processen kan vi, tack vare vår samlade erfarenhet och kunskap, medverka till en optimal utformning av det enskilda projektet – inom planerad budget. Vi arbetar gärna i samverkansprojekt med öppna böcker där kunderna har full insyn i projektens ekonomi.

Tack vare att alla våra medarbetare har lång branscherfarenhet och är yrkesarbetare i grunden har vi en omfattande detaljkunskap och kan hitta lösningar på komplicerade problem under projektens gång.

Vi kan även bistå med kompetent personal i nyckelpositioner vid ny– eller ombyggnad av restauranger. Alla medarbetare är väldigt flexibla i sina roller och kan arbeta med byggledning i projekten, både som arbetsledare och projektledare, men också som arbetschefer eller platschefer vid större projekt. Flera av oss har dessutom kalkylerar kompetens.

I många projekt krävs speciallösningar och vi har ett väl fungerande nätverk av skickliga samarbetspartners, allt från yrkesarbetare och kreativa hantverkare till arkitekter och designers.


"Jag gillar att hålla nere kostnaderna men ändå kunna leverera en produkt som håller hög kvalitet"

Jonas Bodin, projektledare

Kontakta oss

Referenser

Branschlösningar

VÅRT ERBJUDANDE

Vi åtar oss uppdrag för kommersiella fastighetsägare och företag inom lättindustri, hotell, kontor, butiker och restaurang. Vi åtar oss även uppdrag för offentlig sektor samt riventreprenader.

Vi kan även bistå med kompetent personal i nyckelpositioner i bygg- och ombyggnadsprojekt. Vi kan hjälpa till med personal för arbets– och projektledning. Vid större projekt kan vi även arbeta som arbetschef eller platschef. Tack vare att alla våra medarbetare har lång branscherfarenhet och är yrkesarbetare i grunden har vi en omfattande detaljkunskap och kan hitta lösningar på komplicerade problem under projektens gång.

"Vi arbetar långsiktigt och sätter alltid kvalitet och noggrannhet främst."
Bengt Bodin, grundare och tidigare VD

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår