Ombyggnad av två modebutiker till kontorshotell

Ombyggnad av två butiker på sammanlagt cirka 1962 kvm till kontorshotell i två våningsplan med ny planlösning i köpcentret Signalfabriken, Sundbyberg. Projektet omfattar bland annat nya tekniska installationer, nya rörstråk samt anpassning av sprinkler. Delar av befintligt golvklinker behålles. Befintliga betongytor som pelare och golvytor behålls obehandlade. Rivningen av de befintliga lokalerna innehöll förutom sedvanlig rivning även demontering och bortforsling av två rulltrappor.

Det blivande kontorshotellet innehåller förutom kontor, mötesrum och ytor för coworking, även gemensamma utrymmen som café, kök och lounge.

Projektet drivs i nära samverkan med kunden Helios projektgrupp, arkitekt och inredningsarkitekt. Totalentreprenad inklusive omfattande projektering, Bebo. Bebo medverkar även med platschef och arbetschef. Beräknad byggtid cirka sex månader.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår