Tjänster

Skräddarsydda lösningar

Vi är specialiserade på totalentreprenader där vi tar fram en skräddarsydd helhetslösning – unik för varje projekt – en process som kräver kunskap och resurser. Vår projektmodell är mycket flexibel. Särskilt vid rot-projekt uppkommer det alltid problem, och en ny lösning spar ofta både tid och pengar. Vi har stor erfarenhet av projekt med kvarsittande hyresgäster, där verksamheten är i full drift under ombyggnaden.

Vi arbetar gärna i samverkansprojekt med öppna böcker där kunderna har full insyn i projektens ekonomi. Får vi chansen att komma in tidigt i processen kan vi, tack vare vår samlade erfarenhet och kunskap, medverka till en optimal utformning av det enskilda projektet – inom planerad budget.

Vi är väldigt flexibla i våra roller. Vi kan arbeta både som arbetsledare och projektledare, men också som arbetschefer eller platschefer vid större projekt. Tack vare att alla våra medarbetare har lång branscherfarenhet och är yrkesarbetare i grunden har vi en omfattande detaljkunskap och kan hitta lösningar på komplicerade problem under projektens gång.

I många av våra projekt krävs speciallösningar och vi har ett bra nätverk av skickliga samarbetspartners, både yrkesarbetare, designers och arkitekter.

 

"Jag gillar att hålla nere kostnaderna men ändå kunna leverera en produkt som håller hög kvalitet"
Jonas Bodin

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår